Yeni bir yazının daha başındayız.Mutlu okumalar.

5 Ocak 2014 Pazar

İLLUMİNATİNİN TARİHİ VE AMACI;BÖLÜM 3:AMERİKA VE YAKIN ÇAĞ

 Amerika 1776'da kuruldu.Ne tesadüf ki illuminatinin kuruluşu da bu yıla denk gelir.Kısa bir sürede nasıl bu kadar güçlendi? Acaba arkasında büyük güçler mi var?Belkide masonlardır.1789'da olan milliyetçilik akımı yani fransız ihtilaliyle alakası var mı? Bence alakası var, peki sizce?
 Evet.Dünya'yı yöneten aileler var.Buna illuminati diyoruz.Amaçları tek bir dünya devleti ve şeytana tapan bir din kurmak.Bunun için de ilk olarak imparatorlukları yıkmaları gerekiyordu ve bunu yaptılar.İşte Fransız ihtilali burada işe yarıyordu.Yani hedeflerine biraz daha yaklaşmış oldular.Önceki yazılarımda da Kudüsü değerli yapan Süleyman tapınağından bahsetmiştim.Osmanlı'dan koptuktan sonra yahudiler burayı almıştı.Ama yerleşecek yahudi yoktu.Tüm yahudiler Avrupadaydı.Yahudileri Kudüse getirmek için bir şey yapmaları gerekiyordu.Ve de onlara hizmet eden Hitler'i  kullanarak 2 Dünya savaşını çıkarttılar.Böylece Avrupadaki yahudiler savaştan kurtulmak için filistin'e (israil) göç ettiler.Oyun tamamlandı.Kudüs yahudilerindi.
  Amaçlarına yakınlaşmıştılar.Rotschild ailesi gibi dünyayı yöneten para babaları da masonluğa hizmet ediyorlardı.Şimdi Amerika İngiltere ve Almanya'nın borçlarının tamamı Rotschild'e. Neyse Rotschild'den sonra bahsederim.Aşağıda şeytanlara tapanları anlatan 1400 yıl önce yazılmış KURANDAN  ayetler var.


  ARAF suresinden bazı ayetler:
11- Andolsun, Biz sizi yarattık, sonra size suret (biçim-şekil) verdik, sonra meleklere: “Adem’e secde edin” dedik. Onlar da İblis’in dışında secde ettiler; o, secde edenlerden olmadı.
12- (Allah) Dedi: “Sana emrettiğimde, seni secde etmekten alıkoyan neydi?” (İblis) Dedi ki: “Ben ondan hayırlıyım; beni ateşten yarattın, onu ise çamurdan yarattın.”
13- (Allah:) “Öyleyse oradan in, orda büyüklenmen senin (hakkın) olmaz. Hemen çık. Gerçekten sen, küçük düşenlerdensin.”
14- O da: “(İnsanların) dirilecekleri güne kadar beni gözle(yip ertele.)” dedi.
15- (Allah:) “Sen gözlenip-ertelenenlerdensin” dedi.
16- Dedi ki: “Madem öyle, beni azdırdığından dolayı onlar(ı insanları saptırmak) için mutlaka Senin dosdoğru yolunda (pusu kurup) oturacağım.”
17- “Sonra muhakkak önlerinden, arkalarından, sağlarından ve sollarından sokulacağım. Onların çoğunu şükredici bulmayacaksın.”
18- (Allah) Dedi: “Kınanıp alçaltılmış ve kovulmuş olarak oradan çık. Andolsun, onlardan kim seni izlerse, cehennemi sizlerle dolduracağım.”
27- Ey Ademoğulları, şeytan, anne ve babanızın çirkin yerlerini kendilerine göstermek için, elbiselerini sıyırtarak, onları cennetten çıkardığı gibi sakın sizi de bir belaya uğratmasın. Çünkü o ve taraftarları, (kendilerini göremeyeceğiniz yerden) sizleri görmektedir. Biz gerçekten şeytanları, inanmayacakların dostları kıldık.
28- Onlar, ‘çirkin bir hayasızlık’ işlediklerinde: “Biz atalarımızı bunun üzerinde bulduk. Allah bunu bize emretti” derler. De ki: “Şüphesiz Allah, ‘çirkin hayasızlıkları’ emretmez. Bilmediğiniz bir şeyi Allah’a karşı mı söylüyorsunuz?”
29- De ki: “Rabbim adaletle davranmayı emretti. Her mescid yanında (secde yerinde) yüzlerinizi (O’na) doğrultun ve dini yalnız Kendisi’ne has kılarak O’na dua edin. “Başlangıçta sizi yarattığı” gibi döneceksiniz.”
30- Kimine hidayet verdi, kimi de sapıklığı hak etti. Çünkü bunlar, Allah’ı bırakıp şeytanları veli edinmişlerdi. Ve gerçekten onları doğru yolda saymaktadırlar.
 şeytana tapanları yani masonları anlattığı çok açık değil mi? Neden bizde hidayete erenlerden olmayalım? 

Hiç yorum yok: